Karl Jenkins - Vesperkoor Bunschoten-Spakenburg

Vesperkoor Bunschoten Spakenburg
Ga naar de inhoud
Oefenbestanden
Datum
Componist
Compositie
Bladmuziek (pdf)
Oefenbestand
(Klik)

S-A-T-B
4 mei  2020Karl JenkinsThe armed man

Beste mensen,
Vijfenzeventig jaar vrijheid. Dat mogen we het komende jaar gaan vieren.
Misschien kunnen jullie je het project van 2018 herinneren. Toen we samen met Excelsior ‘The Armed Man’ van Karl Jenkins hebben uitgevoerd. Verrassend en indrukwekkend.
Misschien was je er niet bij en wil dat nu wel graag zijn. Dat kan! We gaan het opnieuw uitvoeren.
Op 4 mei 2020 willen graag dit werk weer op de planken gaan zetten. Na de dodenherdenking.
Doe je mee? Geef je dan op bij Herma van der Coterlet. En dan graag voor eind november, zodat we kunnen zorgen voor een goede samenstelling van een koor.
Dat kan via haar mailadres herma@hermazingt.nl
De repetities zullen zijn op: 20/3, 27/3, 3/4, 17/4, 24/4, en 1/5 van het komende jaar, 2020.
En wel in de Zuiderkerk. (Kostverloren 2 Bunschoten) En misschien af en toe in ‘de Samenklank’ (Bikkersweg 86, Bunschoten), de ruimte waar ‘Excelsior’ repeteert. Want dan oefenen we gelijk met orkest en hun eigen dirigent, Arjen Bos. Hij zal ook op 4 mei 2020 de algehele leiding hebben. In de Zuiderkerk oefenen we met een pianist, Stefan Heinen en dirigente Herma van der Coterlet.
De repetities starten om 20.00 uur, halverwege hebben we een korte pauze en dan gaan we door tot 22.00 uur. In de pauze kun je een kop koffie of thee bij de koster verkrijgen voor € 1,-
Als je een repetitie niet aanwezig kunt zijn, wat natuurlijk niet wenselijk is , meld je dan even af bij Herma, zie bovenstaand mailadres.
Dat brengt me op het volgende. Om goed voorbereid op de repetitie te komen krijgen jullie tzt een repetitie rooster toegestuurd. Oefenfiles kun je vinden op de site van het Vesperkoor,
www.vesperliederen.nl  Klik op oefenbestanden.  Daar vind je alles. Ook een opname.
Op de  site van het Vesperkoor heeft Aat Vogelaar al voor ons ‘the Armed Man’ ingeklopt. Dus je kunt je partij gemakkelijk instuderen. Dan hoeven we niet meer aan de noten te werken, maar kunnen we gelijk muziek gaan maken.
De kosten voor het project zijn €50,- en de partituur moet je zelf even aanschaffen.
 
Een hartelijke groet, ook namens Herma en Excelsior,
 
Gré Buitendijk
Bilderdijkstraat 37
06 36310582
Terug naar de inhoud